Duurzaam terrein onderhoud

uw terrein structureel netjes opgeruimd en zonder milieu vervuiling

Terrein reiniging en onkruid bestrijding

Een goed onderhouden terrein zegt veel over de eigenaar. Voor bedrijven is het goede reclame, voor een Vereniging van Eigenaren of een woningcorporatie geeft het een prettige leefomgeving en voor een vastgoed eigenaar blijft de vastgoed waarde hoger.

Zoekt u iemand voor uw terrein onderhoud en groenvoorzieningen, een partij die anders is, duurzaam werkt, ecologisch en milieu bewuste keuzes maakt en dat kan combineren met mooie creaties en een prettige balans tussen mens en omgeving, dan is VermiService de partner voor uw tuin, buitenruimten en groendaken.

Onkruid bestrijding

VermiService is gespecialiseerd in onkruid bestrijding zonder giftige stoffen of fossiele brandstoffen. We bestrijden ongewenst groen o.a. met stoom of andere electrische apparaten dus milieubewust en klimaatneutraal. Beter voor uw terrein, beter voor onze gezondheid en beter voor de natuur.

Fijnstoffen afvoeren i.p.v. verspreiden

Bij VermiService vinden we de gezondheid van iedereen erg belangrijk. Er zijn al heel lang en steeds meer wetenschappelijke bewijzen dat fijnstoffen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Veel van de aanwezige fijnstoffen komen vanuit de transport, nieuwbouw en renovatie sectoren en uit de industrie, afvalverwerking en verbranding. Bijna niemand houd zich hiermee bezig maar vele kleine deeltjes dwarrelen door de lucht, kilometers ver en ze dringen ook nog eens door tot in onze huizen en kantoren, met als gevolg dat we deze stoffen inademen en in onze longen opnemen. Het inademen van fijnstoffen veroorzaakt longaandoeningen waar men vooral op de lange termijn erg veel last van zal krijgen. Daarom heeft VermiService een veegmachine dienst om uw terrein vuil en stofvrij te reinigen. Structurele terreinreiniging zorgd voor een gezondere toekomst.

Straatkolken en riool reiniging

Op bijna alle terreinen zijn er straatkolken (putten) aanwezig. Zonder periodiek onderhoud raken deze putten en rioleringen verstopt, zeker waar de vuil belasting op een terrein groter is. VermiService spuit de riolering schoon en schept de putten leeg om verstoppingen en wateroverlast te verhelpen en voorkomen.

Onze missie is ervoor te zorgen dat beheerders zullen kiezen voor inheemse planten en bloemensoorten en een natuurlijkere gebiedsinrichting waar bijen en vlinders hun voeding kunnen vinden, kunnen voortplanten en schuilen. Meer weten? Neem dan contact op.