Industrie Terrein Onderhoud

Vegen en onkruidvrij houden van terreinen

VermiService pleegt periodiek of op afroep terreinonderhoud op bedrijventerreinen voor een nette uitstraling maar vooral voor een gezonde werk en leefomgeving. De vervuiling op straat wordt enorm onderschat en wij helpen ondernemers graag aan een schoon en gezond terrein.

VvE buitenruimten Onderhoud

Een gezonde en nette leefomgeving

Een goed onderhouden terrein zegt veel over eigenaren. Voor een Vereniging van Eigenaren of een woningcorporatie geeft het een prettige leefomgeving en voor de vastgoed eigenaar blijft de vastgoed waarde hoger. En natuurlijk willen we allemaal in een gezonde omgeving wonen.

Parkeerplaats en garage veegdienst

Voorkom stoffige ongezonde parkeerruimten

Overdekte parkeerplaatsen en parkeergarages van o.a. VvE′s, Woningcorporaties, bedrijven en gemeenten zijn over het algemeen zeer droog en daardoor enorm stoffig en ongezond. Laat deze stoffen periodiek opzuigen zodat de bezoekers daar geen gezondheidsklachten oplopen en de ruimten er netjes uitzien.

Avond en weekend veegdienst

24/7 dienstverlening

Veel terreinen zijn uiteraard overdag in gebruik en staan dan meestal vol met geparkeerde auto′s. Speciaal hiervoor verzorgen we ook avond en weekend veegdiensten zodat het gehele terrein zo efficiënt mogelijk en voordelig kan worden gereinigd.

Schoolplein onderhoud

een gezonde speelomgeving

Schoolpleinen verdienen alle zorg en aandacht zodat de kinderen gezond opgroeien. Vooral kinderen zijn gevoelig voor het oplopen van longziekten en wellicht meer fijnstof gerelateerde ziekten. VermiService geeft eerlijk advies en komt periodiek en op afroep opruimen.

Stoffen afvoeren

Voorkom het rondwaaien en blazen van ziekmakers

Bij VermiService vinden we gezondheid erg belangrijk. Er is feitelijk al heel lang bekend dat fijnstoffen ernstige gezondheidsproblemen veroorzaken. Het inademen van fijnstoffen veroorzaakt longaandoeningen waar men vooral op de lange termijn erg veel last van zal krijgen. Structurele terreinreiniging zorgt voor een gezondere toekomst.

Algen bestrijding

Groen weg, voegen heel

Vaak gebruiken mensen hogedruk reinigers voor het schoonmaken van de bestrating. Helaas beschadigd dat ook de voegen en is herstel noodzakelijk om problemen te voorkomen. Om de algen aanslag toch stevig aan te pakken gebruiken wij een biologisch middel wat niet schadelijk is voor planten en dieren.

Gladheidsbestrijding

Preventief en bij gladheid strooien

Beter voorkomen dan genezen, we weten het allemaal maar het weer is onvoorspelbaar. Wij werken niet met strooizout of pekel, maar met een product wat sneller, langer en effectiever werkt en niet schadelijk is voor flora en fauna. Zodra er gladheid word geconstateerd geven we gladheidsbestrijding de hoogste prioriteit en gaan we direct strooien.

Winterdienst Sneeuw Ruimen

Bereikbaarheid en veiligheid

Als de winterse neerslag de toegang tot een locatie lastig of onmogelijk maakt staat VermiService ook 24/7 klaar in Vlaardingen en directe omgeving. Het meest verstandig is hier vooraf afspraken over te maken zodat we bekend zijn met het terrein en de wensen. We proberen altijd z.s.m. te handelen.